DDD_2022 deel 2 - 25 jan: daarom dwaalt de Dybbuk

De Deense Detective is terug! DDD_2022 is de grote, officiële spin-off van de De Deense Detective; het omvangrijke luister-epos van het Rosa Ensemble. In Theater Kikker speelt Rosa 4 splinternieuwe afleveringen, meer dan 240 minuten meeslepend muziektheater, waar jij je zonder voorkennis helemaal in kan onderdompelen.

vrijdag @ 20:30

Theater Kikker, Utrecht, The Netherlands

Buy Tickets

Venue Info

Address
Ganzenmarkt 14
Utrecht, 3512 GD
The Netherlands
Website:
theaterkikker.nl/DDD

Het verhaal in het kort

Het is 2022. Vier jaar na zijn strafontslag bij de politie vecht Chris Coubergh om het co-ouderschap over zijn zoontje Caspar. Zijn ex-vrouw, een succesvolle officier van justitie, werkt aan een explosieve strafzaak tegen een criminele vastgoedmagnaat. Tijdens een van de zittingen wordt zij bedreigd. Dan verdwijnt de kleine Caspar van de aardbodem – het begin van een gevaarlijke zoektocht, waarbij instanties en hoofdpersonen hun grip op de werkelijkheid lijken te verliezen. De gefrustreerde vader verandert in een geagiteerde dader, en als hoofdverdachte van de vermissing van zijn eigen kind kan Chris Coubergh maar één iemand bedenken die hem in deze penibele situatie zou kunnen helpen: De Deense Detective. Maar was die zelf niet vier jaar geleden spoorloos verdwenen?

Data

Theater Kikker: vrijdag / zaterdag 20.30 uur, zondag 15.00 uur

11, 12, 13 januari – deel 1: Dromen doven door daglicht

25, 26, 27 januari – deel 2: Daarom doolt de Dybbuk

8, 9, 10 februari – deel 3: Drie dimensies donderen

22, 23, 24 februari – deel 4: Duiding doordringt de dwazen

Intermezzo’s

17 januari 20.30 uur, Kargadoor – De Dís danst

30 januari 20.30 uur, EKKO – Drink donker

16 februari 20.00 uur, TivoliVredenburg – Daderdag

Het eerste seizoen van De Deense Detective is als podcast te beluisteren op iTunes, en ook de nieuwe afleveringen verschijnen online in samenwerking met de VPRO.

Tickets & Info

theaterkikker.nl, 030 2347100

Met: Florian de Backere script, spel, geluiden | Floris van Bergeijk muziek, spel, toetsen, geluiden | Daniel Cross spel, slagwerk, geluiden | Diamanda Dramm spel, viool, geluiden | Koen Kaptijn spel, trombone, geluiden |Peter Jessen spel, bas, geluiden | Sebastiaan Pos geluidstechniek