Soselo in Siberia @ Utrecht Centraal

Een macaber sprookje over Margarita, de vrouw van dictator Soselo. Ze heeft zelfmoord gepleegd, maar zelfs na haar dood wordt ze nog gestraft door haar wrede echtgenoot; hij verbant haar naar Siberië.
Muziek en hallucinerende videobeelden.

zondag @ 19:00

Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht, Netherlands

Venue Info

Address
Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht
3512 EJ Utrecht
Netherlands
Website:
stadsschouwburg-utrecht.nl/#~homeEvents

Eindelijk te zien in Utrecht: Soselo in Siberia. Een videoclip van een uur die live opgevoerd wordt, zowel om 19.00 uur als om 20.30 uur.

De vrouw van dictator Soselo pleegt zelfmoord en zelfs na haar dood wordt ze nog gestalkt door haar wrede echtgenoot; als straf voor dit vergrijp verbant hij haar naar Siberië. Daar komt ze terecht in een nachtmerrie…

Muziek en prachtige, soms gruwelijke videoprojecties, geïnspireerd op teksten van dictator en dichter Jozef Stalin (Soselo) en op het boek ‘De Meester en Margarita’ van Mikhail Boelgakov.

*Niet voor tere zieltjes – 12 jaar en ouder*

Muziek:
Daniel Cross (percussie, elektronica), Floris van Bergeijk (gitaar), Peter Jessen (bas), Stephanie Pan (zang), Petra Ball (zang, gitaar)

Extra’s
Koen Kaptijn (trombone), Diamanda Dramm (viool), Ainhoa Miranda (klarinet), Kevin Walton – voice-over.

Beeld:
Jules van Hulst, Douwe Dijkstra, Coen Huisman

Composities:
Daniel Cross m.u.v.
To the Moon – Jeroen Kimman
Industry – Stephanie Pan
Border Patrol – Eefje de Visser
Tekst:
Osip Mandelstam, Von Einzig, Soselo


Utrecht verandert op 3 juni in één groot muziekpodium waarbij het rijke, zeer diverse muziekaanbod wordt gecombineerd met de bijzondere, verborgen en niet alledaagse locaties van de stad. Een programmering buiten de gebaande podia, verwachtingen en met verrassende combinaties.