Crowdfunding: Rosa zoekt robot…

… om samen een voorstelling te maken. Doneer nu via voordekunst.nl!

In de herfstvakantie van 2018 gaat Rosa Ensemble een kindervoorstelling spelen in Museum Speelklok.  Het thema van deze voorstelling én van de tentoonstelling die vanaf 19 september in het museum te zien is, is ROBOTS. Dus uiteraard wil Rosa graag een robot laten meespelen.  We hebben ons oog laten vallen op NAO, een zogeheten humanoid robot, die vooral een interactieve functie heeft. Nao kan bewegen en praten. Maar kan hij ook muziek maken? Wij denken van wel. Dat gaan wij hem namelijk leren.

Wat willen we Nao laten doen?

Om NAO muziek te laten maken, moet hij (/zij?) eerst geprogrammeerd worden. Daarna gaat hij oefenen met de kinderen van de MuziekRoute, een prachtig project waar Rosa al jaren aan meewerkt. Tijdens muzieklessen op scholen in Overvecht leren NAO en de kinderen met elkaar musiceren.

Steun ons via Voor de Kunst!

Om de komst, het programmeren en het trainen van NAO te kunnen betalen, zijn we een crowdfunding gestart via voordekunst.nl. Via dit platform kun je snel en eenvoudig doneren. We hebben een aantal leuke tegenprestaties bedacht, dus het loont de moeite! Ga nu naar voordekunst en doneer!