AAN/UIT

Aankomend weekend vindt het experiment AAN/UIT plaats. Een compositie van Wilbert Bulsink waarbij de luisteraar een actieve rol heeft. Tijdens AAN/UIT manipuleert de luisteraar zelf op fysieke wijze de eigen geluidsbeleving. Deze nieuwe vorm van deelname aan een concert moeten we testen en daar hebben we jullie voor nodig.

Vrijdag 12 april is de try-out in Splendor (Amsterdam) waar voor het eerst op verschillende manieren de basisprincipes van de compositie gepresenteerd worden. Verwacht verrassende klanken en een nieuw gebruik van je oren. De ervaring van het publiek staat deze avond centraal.
In de pauze wordt er gediscussieerd over de werking van de compositie en de ervaringen van de luisteraar.
Na de pauze wordt er een geoptimaliseerde versie van het stuk uitgevoerd waarin de belangrijkste input van het publiek zal worden meegenomen. Werk mee aan de totstandkoming van deze bijzondere compositie!

Tickets Splendor klik hier.

Kan je er vrijdag niet bij zijn?
Zaterdag spelen we AAN/UIT een aantal keer in Utrecht. Om 12:15, 13:30 en 14:45 bij Festival Tweetakt (Locatie: Festivalplein de Neude, Minitheater), leuk voor de jonge muziekliefhebbers.

Tickets Festival Tweetakt klik hier

Zaterdagavond om 20:00 tijdens de Gaudeamus Sessies #22(Locatie Muziekhuis) is de laatste proefrit Een unieke kans om mee te kijken in het maakproces van Wilbert Bulsink.

Tickets Gaudeamus Sessie #22 klik hier 

Wilbert Bulsink | compositie
Willem Wits | beeld
ROSA ENSEMBLE:
Anna voor de Wind | klarinetten
Jeroen Kimman | elektrische gitaar
Peter Jessen | contrabas, stem
Willem Wits | overheadprojector