Kijk samen naar Soselo in Siberia (Operadagen 2014)

Deze week zou Waanzee tijdens de Operadagen Rotterdam in première gaan, maar aangezien Corona daar een stokje voor heeft gestoken herbeleven wij graag samen een eerdere première.
Op woensdag 27 mei om 20:30 organiseert Rosa een facebook videoparty waar je de registratie kan zien van Soselo in Siberia, een voorstelling die bij Operadagen Rotterdam 2014 haar première zag. Artistiek leider Daniel Cross zit deze avond achter het toetsenbord om al jullie prangende vragen te beantwoorden.

Geen facebook? Geen punt!
We zetten op hetzelfde tijdstip hier op onze website een link naar de registratie.

Foto: Maartje Strijbis

Podcast : AKASHA RADIO

Akasha – a brief theatre of everything.
A meditative recital about the universe

Nu als Akasha Radio te beluisteren, in een speciale uitgave als podcast.

Eerst was er de voorstelling, o.a. in Rotterdam, Utrecht en Antwerpen. Een meditatieve belevenis: spelers bewegend tussen het publiek door, spiegeldecor en hypnotiserende muziek van Daniel Cross. De meest verbindende productie die Rosa ooit maakte.

Toen was er het album. Als download beschikbaar op bandcamp en te vinden op alle streaming platforms. Het fysieke album koop je in onze webshop.

En dan nu eindelijk ook de podcast. Geschikt voor alle thuismomenten, op het balkon of in de tuin, in bad of op de bank.
Was je er niet bij toen we Akasha live speelden? Luister dan nu naar de podcast.

Dompel jezelf onder in drie afleveringen op je favoriete podcast platform, en maak van de intelligente lockdown een meditatieve escape.

Akasha Radio is o.a. beschikbaar op iTunes & Spotify.

Album release AKASHA

Op 10 april brengen we Akasha uit, en om dat te vieren mag je op deze dag betalen wat je er voor over hebt, want we bieden we het album dan ter download via Bandcamp aan met een 'pay what you want' knop.

Liever geen download maar een fysiek exemplaar? Je kan het album (cd) nu al reserveren via onze webshop. Kosten: €14,- incl. verzendkosten.

Uiteraard is het album ook op alle digitale muziek platforms te vinden.

Waanzee uitgesteld

Door de aangescherpte Corona-maatregelen hebben wij met pijn in ons hart moeten besluiten om niet alleen de WAANZEE voorstellingen t/m 1 juni te annuleren, maar voorlopig het gehele project op pauze te zetten.
We hopen, en gaan er alles aan doen, om van dit uitstel geen afstel te maken.