Kookpunt – In The Whisk of a Lamb’s Tail

Kookpunt – In The Whisk Of A Lamb’s Tail is een familievoorstelling waarin reuk, smaak, beeld en geluid samenkomen. Harry de Wit en Rosa Ensemble maken keukengeluiden als nooit tevoren. In The Whisk Of A Lamb’s Tail is keukenmuziek voor de hele familie, gemaakt voor het festival Redsound Rotterdam.

Kookpunt Rotterdam is de winkel waar je moet zijn voor keuken- en tafelgerei, espresso machines en kookcursussen. De combinatie van Kookpunt Rotterdam en festival Redsound Rotterdam is niet zo vergezocht als men zou denken; want is een concert niet net als koken: je trakteert iemand op iets fijns!

In The Whisk Of A Lamb’s Tail wordt opgevoerd in de Kookpunt-studio, waarbij gebruik wordt gemaakt van gebruiksvoorwerpen uit de winkel. Rosa Ensemble en Harry de Wit zullen samen met de Kookpunt-koks in dertig minuten tijd een muzikaal Rotterdam-toetje in elkaar draaien, met vliegenmepper en wind als belangrijkste ingrediënten.

Harry de Wit en Rosa Ensemble maken keukengeluiden als nooit tevoren. In The Whisk Of A Lamb’s Tail is keukenmuziek voor de hele familie.

Crew

Peggy Olislaegers: regie

Laurens de Boer: piano
Peter Jessen: bas
Monica Germino: viool
Daniel Cross: slagwerk
Jeroen Kimman: gitaar

Harry de Wit compositie, diverse instrumenten en kookpuntgerei

Jannes Noorman: geluidsontwerp en mixage

Lucie Burton, Tatiana Eranosyan, Joaquin Sanchez, Mallika
Baumann, Benedikt Macisaac, Katarzyna Sitarz, Afke Brenninkmeijer: dans